Câteva zeci de localnici şi pompieri intervin, vineri după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la marginea unei păduri din localitatea Căpuşu de Pădure, judeţul Mureş. Deocamdată, focul nu a intrat în pădure şi nu a cuprins coronament, dar se deplasează la faţa locului şi pompieri de la Mureş pentru a ţine flăcările sub control.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, Cristian Virag, a declarat, vineri, pentru News.ro, că incendiul a izbucnit la marginea unei păduri din localitatea Căpuşu de Pădure, comuna Iclăzel, iar potrivit primelor informaţii din teren focul nu s-a extins în interiorul pădurii.

”Incendiul a fost anunţat pe 112 şi s-a anunţat că ar fi în interiorul pădurii, dar, din primele informaţii pe care le avem din teren, focul arde la marginea pădurii şi nu a cuprins coronament” a spus Virag.

Potrivit acestuia, la faţa locului intervin deja autorităţile locale care au mobilizat câteva zeci de localnici, iar în sprijinul lor a mai fost trimis un camion cu zece pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş.

Situaţia este în dinamică, oamenii încercând să ţină focul departe de pădure.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.