Un tânăr în vârstă de 29 de ani din localitatea mureşeană Eremiu a fost reţinut de poliţişti pentru că şi-a ameninţat mama şi a tras mai multe focuri cu o armă de tir sportiv, deţinută ilegal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, tânărul în vârstă de 29 de ani din localitatea Eremiu ar fi avut un conflict cu mama sa şi, în urma unor discuţii în contradictoriu, a ameninţat-o cu o armă de tir sportiv cu care a şi tras câteva focuri în locuinţă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În urma cercetărilor, poliţiştii au găsit în locuinţă arma folosită, stabilind că face parte din categoria celor supuse autorizării, de tip sportiv cu aer comprimat, de calibru 5,5 milimetri, fără serie, şi 67 de diaboluri.

Tânărul a fost reţinut şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru  nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi ameninţare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.