Nouă persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce trei autoturisme s-au ciocnit în zona comunei Râciu din judeţul Mureş, una dintre victime aflându-se în stare gravă şi fiind preluată de un elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, Cristian Virag, a precizat, pentru News.ro, că accidentul a avut loc în zona comunei mureşene Râciu, localitatea Coasta Mare, iar în urma impactului nouă persoane au fost rănite.

„În urma accidentului, au rezultat nouă victime, dintre care una de cod roşu, cinci de cod galben, două de cod verde, care au fost transportate la spital, iar ce-a de-a noua victimă a fost rănită uşor, fără a necesita transportarea la spital”, a spus Virag.

Potrivit sursei citate, victima rănită grav a fost preluată de un elicopter SMURD care a transportat-o la UPU Târgu Mureş.

Poliţiştii rutieri din Mureş cercetează cauzele accidentului, urmând să stabilească circumstanţele în care acesta s-a produs.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.