Aproape 900 de consumatori din nouă localităţi din judeţul Mureş au rămas fără energie electrică, duminică dimineaţă, ca urmare a unor avarii produse la reţelele de alimentare din cauza vântului şi a ploilor puternice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, din cauza vremii nefavorabile s-au produs avarii pe linia de alimentare Reghin – Lăpuşna, afectând şase puncte de transformare, astfel că au rămas nealimentate cu energie electrică cinci localităţi: Sirord, Pârâul Negru, Lăpuşna, Fâncel şi Secuş. În aceste localităţi câteva zeci de abonaţi sunt fără enrgie electrică.

O altă avarie s-a produs duminică dimineaţă pe linia de alimentare Sighişoara – Cristur, unde au fost afectate punctele de transformare din patru localităţi - Mureni, Feleag, Saschiz şi Vânători. În total, peste 800 de consumatori din aceste localităţi sunt fără energie electrică.

Judeţul Mureş se află de duminică sub avertizare cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ, intensificări ale vântului şi răcire accentuată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.