Jandarmii montani din judeţul Prahova au intervenit, miercuri seară, pentru alungarea a doi pui de urs care au intrat într-o curte din Buşteni şi s-au urcat într-un copac. Jandarmii au folosit semnale acustice şi luminoase pentru a goni animalele, care, după ce au trecut prin mai multe gospodării, s-au retras în pădure.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jandarmeria Prahova a anunţat că, miercuri seară, în jurul orei 19.00, jandarmii montani din Sinaia au intervenit în Buşteni pentru îndepărtarea a doi pui de urs care au intrat într-o curte şi s-au urcat într-un copac.

Un localnic a fost cel care a anunţat autorităţile.

Jandarmii au folosit semnalele acustice şi luminoase pentru îndepărtarea animalelor, care, într-un final, după ce au traversat mai multe gospodării, s-au retras în pădure.

Jandarmii recomandă ca în astfel de situaţii oamenii să se îndepărteze urgent de animalele sălbatice, să intre într-un loc sigur şi să anunţe imediat autorităţile pe numărul unic de urgenţă 112.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.