Incendiul de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Alba a pornit de la o lumânare aprinsă de o infirmieră la capul unui pacient decedat, care ar fi căzut şi a aprins pătura şi linoleumul din salon. Cele două femei rănite au primit îngrijiri medicale şi sunt în stare bună, iar primele estimări arată că aparatura medicală nu a avut de suferit din cauza focului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Alina Marescu, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că incendiul de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Alba ar fi izbucnit de la o lumânare aprinsă de o infirmieră la capul unui pacient decedat, iar aceasta ar fi căzut şi a aprins pătura şi linoleumul din salon

Marescu a spus că din fericire, potrivit primelor estimări, pagubele produse de incendiu sunt mici şi nu a fost afectată aparatura medicală.

Ea a adăugat că cele două cadre medicale rănite în incendiu, o infirmieră şi o asistentă medicală, au primit îngrijiri medicale şi sunt în stare bună.

Incendiul a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Alba, două persoane fiind rănite. Una dintre victime a suferit arsuri, cea de-a doua fiind intoxicată cu fum.

Pompierii au găsit şi o persoană decedată, dar medicii au spus că pacientul murise înainte de izbucnirea focului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.