Patru persoane au fost rănite, dintre care una grav, într-un accident petrecut, marţi după-amiază, pe pe DN 28, în judeţul Iaşi, la intrarea în localitatea ieşeană Leţcani, în carambol fiind implicate cinci autoturisme. Traficul în zonă este îngreunat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţIştilor, unul dintre şoferi nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina din faţă, izbindu-se violent de aceasta. Alte trei maşini au fost implicate în carambolul creat pe DN 28, la intrarea în localitatea ieşeană Leţcani, dinspre Iaşi.

Trei persoane au fost rănite uşor, iar o a patra a rămas încarcerată, fiind transportată cu ambulanţa SMURD la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului.

Circulaţia rutieră pe DN28 este parţial blocată, desfăşurându-se pe un singur fir, coloana de maşini întinzându-se pe câţiva kilometri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.