Două persoane au murit şi una a fost rănită, sâmbătă după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un tren la trecerea la nivel cu calea ferată dintr-o comună din judeţul Harghita.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat că accidentul a avut loc în comuna Lăzarea, unde trenul Regio 4511, care circula de la Gheorgheni la Târgu Mureş, a lovit pe trecerea la nivel cu calea ferată o maşină în care se aflau trei persoane.

În urma impactului, două femei din maşină au murit, iar cea de-a treia persoană pasageră în autoturism, o tânără de 17 ani, are leziuni minore şi a făcut un atac de panică, ea fiind preluată de o salvare a Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportată la Spitalul Municipal Gheorgheni.

La locul accidentului se află trei echipaje de pompieri - o ambulanţă SMURD, un echipaj de descarcerare grea şi o autospecială -, precum şi poliţişti care fac cercetarea la faţa locului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.