Două persoane au murit, iar o a treia a fost rănită într-un accident produs, vineri seară, pe şoseaua de centură a Iaşiului, din cauza unei depăşiri făcute imprudent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În accident au fost implicate trei maşini: o autoutilitară, un autoturism Skoda şI un autoturism Audi.

Şoferii celor două autoturisme au murit, iar şoferul utilitarei a fost rănit.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit şoferului care a scăpat cu viaţă, autoturismul marca Skoda a făcut o depăşire într-o curbă şi a izbit violent maşina pe care el o conducea. Autoturismul Audi a izbit din spate maşina Skoda.

"Era ceaţă, eu conduceam autoutilitara. Skoda a venit ca o săgeată. A intrat în plin în maşina mea, m-a lovit violent. N-am avut ce să mai fac, am tras de volan, dar n-am putut evita. Sunt lovit la picior, dar mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat. Sunt şocat de cele întâmplate", a spus bărbatul care conducea autoutilitara.

La locul accidentului au sosit echipaje ale SMURD, dar şi poliţişti, aceştia din urmă începând cercetări.

Medicii au încercat resuscitarea celorlalţi doi şoferi implicaţi în accident, fără succes însă.

Circulaţia rutieră în zonă a fost întreruptă pe ambele sensuri de mers timp de zeci de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.