Un copil în vârstă de doi ani din judeţul Dolj a căzut într-o fântână, duminică dimineaţă, fiind scos de pompieri după o intervenţie care a durat aproximativ 40 de minute. El era conştient în momentul în care a fost adus la suprafaţă de către echipa de intervenţie, fiind dus la spital pentru investigaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică dimineaţă în localitatea Coşoveni, acolo unde un copil de doi ani a căzut în fântâna din curtea locuinţei.

Un echipaj de pompieri a mers la faţa locului şi a reuşit să scoată copilul din fântână după o intervenţie care a durat aproximativ 40 de minute.

Copilul era conştient în momentul în care a fost scos de către pompieri, el fiind preluat de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care l-a transportat la spital pentru investigaţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.