Două persoane au fost rănite, vineri, într-un accident de circulaţie produs pe Autostrada A 1 Sibiu-Deva, în zona comunei Pianu din judeţul Alba, după ce un camion a intrat într-o maşină de la Drumuri Naţionale şi Autostrăzi care aplica marcaje rutiere şi pe care a lovit-o din spate, iar din impact a acroşat un alt autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, la kilometrul 316, în zona comunei Pianu, din  judeţul Alba, unde un camion a intrat în coliziune cu o maşină de la Drumuri Naţionale şi Autostrăzi, care aplica marcaje rutiere, pe care a lovit-o din spate, iar din impact a acroşat un alt autoturism, care circula regulamentar

În urma impactului, două persoane au fost rănite, iar traficul rutier a fost oprit pe toate benzile sensului de mers Sebeş - Deva.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, două persoane au fost rănite, suferind traumatisme la picioare şi fiind preluate de SMURD şi transportate la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.