Două persoane au murit şi alte două au fost grav rănite, marţi, într-un accident rutier produs în localitatea Hădăreni, judeţul Mureş, în care au fost implicate două autoturisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, Cristian Virag, a declarat, marţi, pentru News.ro, că în accident au fost implicate două autoturisme, iar în urma acestuia două persoane au decedat şi alte două au fost grav rănite.

Virag a spus că accidentul s-a produs în localitatea Hădăreni, iar la faţa locului au fost mobilizate atât echipaje medicale, cât şi echipe de descarcerare deoarece victimele sunt prinse între fiarele maşinilor.

Poliţiştii rutieri urmează să stabilească cauza accidentului, iar la ora transmitewrii acestei ştiri circulaţia în zonă este îngreunată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.