Poliţiştii au stabilit că hoţii au furat aproximativ 160.000 de euro de la casa de schimb valutar dintr-un centru comercial din municipiul Constanţa, ei intrând şi ieşind prin acoperiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform anchetatorilor, persoane deocamdată neidentificate s-au urcat pe acoperişul centrului comercial Tom din municipiul Constanţa, în noaptea de marţi spre miercuri, l-au tăiat pe acesta şi au coborât în casa de schimb valutar. Ei au furat din seif aproximativ 160.000 de euro, după care au ieşit de acolo aşa cum au intrat, tot pe acoperiş, iar în felul acesta nu au declanşat nicio alarmă.

Poliţiştii analizează imaginile de pe camerele de supraveghere pentru identificarea şi prinderea autorilor jafului. Din primele date ale anchetatorilor, două persoane ar fi participat la acest jaf.

Miercuri, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, coordonaţi de conducerea IPJ efectuează cercetări la faţa locului cu privire la furtul unei sume de bani dintr-un schimb valutar din incinta unui complex comercial din municipiul Constanţa.

Anchetatorii au stabilit în urma primelor cercetări faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie în interiorul casei de schimb valutar în cursul nopţii şi cu ajutorul unui polizor unghiular au tăiat un seif de unde au furat o sumă de bani. Prejudiciul se ridică la aproximativ 160.000 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.