Autorităţile au oprit, luni seară, căutările bărbatului care a căzut în mare împreună cu un motostivuitor, incidentul având loc în Portul Constanţa. Acţiunea de căutare va fi reluată marţi dimineaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii şi scafandrii au oprit căutările persoanei care a căzut în mare cu un motostivuitor.
 
 
Scafandrii au reuşit să ajungă la cabina utilajului, dar muncitorul nu se afla acolo.
 
Căutările vor fi reluate marţi dimineaţa.  
 
Pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni seara, după ce un motostivuitor a căzut în mare, cu tot cu conducătorul utilajului, în dana 79 a Portului Constanţa. La faţa locului au intervenit o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD B, ambarcaţiunea CBRN ce aparţine ISU, scafandrii Centrului de Antrenament al Scafandrilor de Intervenţie ISU, o ambarcaţiune ARSVOM cu personal propriu şi scafandrii de la Ministerul Apărării Naţionale.
 
În zona respectivă, apa are o adâncime de aproximativ 21 de metri.
 
 
 
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.