Traficul pe drumul naţional (DN) 1 este oprit, miercuri dimineaţă, în judeţul Bihor, pe tronsonul Huedin - Oradea, în zona localităţii Groşi, unde o cisternă încărcată cu adeziv s-a răsturnat în afara carosabilului, fără a se înregistra victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, Alina Dinu, în accident au fost implicate două autovehicule, cisterna şi o autotutilitară, care s-au ciocnit.

Conform sursei citate, cisterna este încărcată cu adeziv, care însă nu s-a scurs pe carosabil.

La faţa locului au intervenit cinci autospeciale cu 24 de pompieri militari, care au izolat zona pe un perimetru de o sută de metri, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor, Camelia Roşca.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN1 Huedin - Oradea este întrerupt pe ambele sensuri în zona localităţii bihorene Groşi, potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Conform sursei citate, accidentul nu s-a soldat cu victime.

Şoferii pot folosi două rute ocolitoare: pentru relaţia Cluj-Napoca – Oradea - DJ108I Topa de Criş - Vadu Crişului, iar pentru relaţia Oradea - Cluj-Napoca - Aleşd – DJ764 - Aştileu – DJ108I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.