Raiffeisen Bank România susţine Dăruieşte Viaţă cu 1 milion de euro pentru demararea construcţiei campusului medical de la Marie Curie astfel încât toţi pacienţii care se tratează la acest spital din Bucureşti să beneficieze de aceleaşi condiţii de tratament la cele mai bune standarde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Credem în schimbare şi în acţiuni cu impact, de aceea an de an de an susţinem cauze care ne dau speranţă că putem privi cu încredere în viitor. Este extraordinar tot ce a reuşit să realizeze în ultimii 12 ani Dăruieşte Viaţă. Suntem onoraţi să susţinem în continuare demersul asociaţiei cu 1 milion de euro care să contribuie la demararea următoarei etape în construcţia campusului medical,” - Zdenek Romanek, CEO şi Preşedinte, Raiffeisen Bank România.

”Dăruieşte Viaţă, alături de peste 350.000 de români şi peste 8000 de companii au reuşit să construiască un Spital. Şi nu există bucurie mai mare, pentru cei care s-au implicat, decât să vadă imagini cu copii zâmbind şi jucându-se într-un spital şi cu părinţi în ai căror ochi se citeşte speranţa că se poate, că în sfârşit avem aici, acasă, ca afară. În ultimii ani, mediul privat din România a întors înapoi comunităţii, prin donaţii, sume importante, care, iată, se transformă în şanse la viaţă, iar azi suntem onorate să anunţăm parteneriatul cu Raiffeisen Bank, alături de care pornim la drum, pentru a împlini următorul vis: primul campus medical adevărat, din România, care va asigura condiţii moderne de tratament pentru toţi copiii care ajung la spitalul Marie Curie, indiferent de patologie”Oana Gheorghiu,  co-fondatoare Dăruieşte Viaţă.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Totodată, Raiffeisen Bank lansează, în premieră, în România, Cardul Galben Care Face Bine. Aceasta este o iniţiativă care continuă implicarea băncii în susţinerea cauzelor cu impact pozitiv în comunitate.

Astfel, pentru fiecare tranzacţie la POS sau online făcută de clienţi cu noul card galben de debit  în lei, indiferent de sumă, Raiffeisen Bank donează în contul Asociaţiei Dăruieşte Viaţă, suplimentar faţă de susţinerea în valoare de 1 milion de euro.

Contribuţia către asociaţie este o donaţie din partea băncii, necondiţionată de valoarea tranzacţiei pe care clientul o face cu cardul.

Raiffeisen Bank estimează că în perioada următoare se vor realiza aproximativ 100 de milioane de tranzacţii cu Cardul Galben care face bine.

Raiffeisen Bank România intră într-un parteneriat exclusiv cu Visa  

Noul card marchează debutul parteneriatului exclusiv dintre Raiffeisen Bank România şi Visa, lider mondial în plăţi digitale.

În următoarea perioadă, toate cardurile clienţilor Raiffeisen vor fi înlocuite, treptat, cu carduri sub sigla VISA: cardurile de credit în perioada 15 iulie – 31 octombrie 2024, iar cardurile de debit în perioada 1 august 2024 – 31 martie 2025.

Visa, lider mondial în domeniul plăţilor digitale, este partener de încredere Raiffeisen încă de la intrarea pe piaţa românească. Noul parteneriat vine să consolideze misiunea celor două companii de a oferi soluţii de plată eficiente şi continuă strategia de investiţii pentru dezvoltarea plăţilor digitale în România.

“Digitalizarea a fost întotdeauna o prioritate pentru Visa întrucât ajută consumatorii şi companiile să se adapteze la o economie globală în continuă mişcare prin tranzacţii cât mai rapide, simple şi sigure. Raiffeisen Bank ne este alături de mai bine de trei decenii la construirea ecosistemului local  de plăţi, iar noul nostru parteneriat exclusiv, care prevede emiterea sub sigla Visa a tuturor cardurilor din vastul portofoliu al băncii, reprezintă un moment de referinţă pe piaţa din România, care ne va permite să accelerăm procesul de inovaţie de care avem nevoie în sectorul plăţilor.” Cătălin Creţu, General Manager pentru Bulgaria, Croaţia, România, Slovenia la Visa.

Noile carduri Raiffeisen au o identitate vizuală modernă şi sunt fabricate din plastic reciclat în proporţie de 99%, un pas important în misiunea noastră de a contribui la reducerea amprentei de carbon.

Despre Raiffeisen Bank România

Raiffeisen Bank, bancă universală de top, cu capitalizare şi lichiditate solide activează pe piaţa bancară din România deservind peste 2,2 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice.

De mai bine de 25 de ani, Raiffeisen Bank susţine mediul economic din România, oferind produse şi servicii financiare dezvoltate pentru a acoperi nevoile clienţilor. Având ca principiu fundamental responsabilitatea, contribuim la dezvoltarea societăţii prin finanţarea economiei reale şi sustenabile. Totodată, suntem implicaţi în comunitate, prin susţinerea a 5 piloni de dezvoltare: educaţie, ecologie urbană, sport ca stil de viaţă sănătos, inovaţie şi nu în ultimul rând, artă şi cultură.

Din 2023, Raiffeisen Bank propune o nouă abordare şi perspectivă asupra serviciilor bancare, prin lansarea “Banking 1:1", o modalitate interactivă de a simula configurarea  unui plan financiar pentru clienţii noştri, folosind aplicaţia Smart Finance, dezvoltată de echipa din România. www.raiffeisen.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.