Premierul Marcel Ciolacu şi-a început miercuri, discursul, la deschiderea evenimentului „DP WORLD-20 de ani de eficienţă şi inovaţie în România”, de la Constanţa, cu expresia ”onorată instanţă” el corectându-se imediat. ”E din ciclul gafelor care se mai fac”, a spus şeful Executivului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Marcel Ciolacu a participat la deschiderea evenimentului „DP WORLD-20 de ani de eficienţă şi inovaţie în România” şi la operaţionalizarea noii investiţii de infrastructură portuară în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Portului Maritim Constanţa.

Şeful Executivului a început discursul adresându-se participanţilor, însă, în loc de ”onorată asistenţă” a spus ”onorată instanţă”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

”E din ciclul gafelor care se mai fac!”, a spus premierul, râzând. De altfel, premierul şi-a început alocuţiunea cu: ”Mă numesc Marcel”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.