Ar fi bine să încerci să schimbi centrala termică, mai ales dacă cea veche nu mai dă randament. Însă, este important să alegi în cunoştinţă de cauză, având în vedere ofertele de pe piaţa de profil. Acestea sunt în număr mare, iar alegerea e bine să se îndrepte spre un furnizor care livrează produse calitative. Vorbim despre producători renumiţi în domeniu, iar furnizorul care le livrează este echipa de la Ro. Plast Instal. Descoperim mai jos oferte avantajoase de centrale, dar şi de accesorii aferente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrala pe gaz, o investiţie care merită făcută

Pentru a încălzi o locuinţă şi a furniza apa caldă menajeră există, desigur, mai multe modalităţi, începând de la cele clasice până la centrale de ultimă generaţie. Toate funcţionează în felul lor, dar o investiţie cu adevărat bună este, se ştie, centrala pe gaz.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Aceasta are mai multe funcţii care o recomandă ca fiind performantă, dar şi multiple posibilităţi de instalare, în orice loc. Ea face parte din categoria centrale termice pe gaz, adică acel tip de centrale care generează căldură şi apă caldă menajeră cu ajutorul gazului.

Dintr-o paletă largă de modele de centrale, fiecare dintre ele având numeroase avantaje, toate se pot achiziţiona de pe totulpentruinstalatii.ro. În funcţie şi de nevoile personale, buget sau alegerea locului unde va fi amplasată, centralele de acest tip sunt o investiţie foarte bună. Mai mult chiar, cheltuielile se amortizează în timp.

Ce înseamnă, de fapt, o centrală pe gaz?

Pornind de la modelul clasic de centrală, centralele pe gaz folosesc gazul pentru a genera căldură în locuinţă, dar şi apă caldă menajeră. Sistemul acesta de încălzire presupune un circuit continuu al apei, prin radiatoare, care, în felul acesta, generează mai multă căldură.

Cu ajutorul gazului natural apa se încălzeşte. Pompa electrică are rolul de a împinge apa prin sistem, pentru ca acesta să ajungă acolo unde e nevoie, bucătărie sau baie. Pompa ridică apa la etaj, după ce aceasta a trecut prin radiatoare. Iar gazele reziduale sunt eliminate.

Sunt două tipuri de centrale electrice: centrale termice pe gaze şi centrale electrice pe gaz prin condensare. Ambele sunt eficiente, deşi cea de-a doua oferă randament sporit.

Lucruri de care e bine să se ţină cont

La instalarea unei centrale pe gaz este bine să se ţină cont de mai mulţi factori. Doi dintre ei sunt totuşi principali şi anume sistemul de diagnoză şi panoul de control. Sistemul de diagnoză arată imediat defecţiunea care poate interveni şi locul unde sunt necesare intervenţii. Pe de altă parte, panoul de control, fie el mecanic sau electronic, se referă la locul de unde poţi face setările. Acestea ţin de felul în care se activează opţiunile de încălzire în funcţie de preferinţele personale.

Garanţia oferită pentru centralele pe gaz este cuprinsă între doi până la şapte ani. Detalii şi comenzi se pot face pe site-ul oficial totulpentruinstalatii.ro. Pentru cei care au nevoie şi de o opinie profesională cu privire la tipul de centrală ce ar trebui ales, pot solicita informaţii de la consilierii din echipa de aici.

Contact: office@roplast-instal.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.