Digi24 îi urează bun-venit jurnalistului Dan Marinescu, care va prelua de la 1 iunie 2024 conducerea editorială a site-ului Digi24.ro, cel mai prestigios site de ştiri din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dan Marinescu este unul dintre cei mai experimentaţi ziarişti din spaţiul media românesc, activând de-a lungul timpului în poziţii cheie ale marilor publicaţii. Acesta părăseşte funcţia de director editorial Adevărul Holding şi se alătură prestigioasei echipe de jurnalişti digi24.ro.

Digi24.ro îşi propune să îşi menţină poziţia de lider pe piaţa publicaţiilor online, să îşi consolideze statutul de cel mai puternic şi mai citit site de ştiri din România şi să servească cu loialitate interesele cititorilor săi.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În acelaşi timp, Digi24 anunţă despărţirea de actualul redactor-şef al site-ului digi24.ro, Adriana Duţulescu, care, împreună cu jurnalistul Robert Kiss, vor alege un alt parcurs profesional de la 1 iunie 2024.

Le mulţumim pentru anii în care au consolidat poziţia de lider a site-ului digi24.ro, pentru contribuţia pe care au adus-o brandului Digi24 şi spaţiului mediatic din România.

       Despre Digi24.ro

Digi24.ro este principala sursă de informare pentru mai mult de 8,5 milioane de vizitatori unici (medie lunară în ultimele 12 luni) care generează lunar, în medie, peste 65 de milioane de afişări de pagină, potrivit Biroului Român de Audit Transmedia.

Digi24.ro face parte din Grupul DIGI, care deţine televiziunea de ştiri Digi24 HD, televiziunile de sport Digi Sport 1, 2, 3 şi 4, postul Film Now (pay-TV), canalele documentare Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel şi posturile de radio Digi FM, PROFM, DIGI24 FM şi Dance FM.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.