Îţi doreşti un preţ avantajos la o asigurare RCA? Poţi obţine tarife preferenţiale dacă ai peste 60 de ani, un autovehicul cu motorizare sub 1.200 cmc şi locuieşti într-un sat din Harghita.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noi nu o să vă spunem să vă înmatriculaţi maşina pe numele bunicii din Harghita şi nici ce motor să vă montaţi pe maşină. Vă putem spune că, dacă aveţi grijă cum conduceţi şi nu provocaţi accidente, veţi primi un bonus la reînnoirea poliţei RCA. Acesta poate ajunge la 50% din tariful de asigurare RCA după 8 ani fără accidente.

De asemenea, dacă încheiaţi asigurare auto RCA pe un an de zile este mult mai ieftin decât dacă aţi încheia pe 2 perioade de câte 6 luni. Gândiţi-vă dacă aveţi nevoie de decontare directă. Dacă nu, puteţi să mai economisiţi alte câteva sute de lei. Pentru a da valoare acestor sfaturi, puteţi intra pe confisio.ro să vă calculaţi o asigurare RCA online şi veţi primii în timp real toate combinaţiile. Şi pentru că e nou lansat, aveţi un cadou secret. E legat de preţul asigurării RCA şi e secret.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

Confisio.ro este cel mai nou site de comparare a asigurărilor pentru maşini şi locuinţe din ţară. Din 2010, Confisio aduce transparenţă în industria asigurărilor cu asigurari auto, si tipuri de asigurare calatorie si asigurare locuinta – pentru a face asigurarea alb-negru. Tehnologia Confisio oferă tarife în timp real şi resurse educaţionale pentru a informa consumatorii şi pentru a-i ajuta să găsească acoperirea, nivelul de servicii şi preţurile care să se potrivească nevoilor lor unice, ajutând în acelaşi timp companiile de asigurări să se conecteze cu consumatorii pe care îi deservesc cel mai bine în lumea digitala de azi.

Confisio este un broker de asigurări auto, de călătorie şi de locuinţă cu peste 14 ani experienţă şi autoritate recunoscută de peste 24000 clienţi mulţumiţi. Accesează Confisio - ghişeu pentru toate asigurările, deschis non-stop, şi compară ofertele de la cele mai bune companii de asigurări în câteva secunde pe www.confisio.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.