Poliţiştii bihoreni au înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea dosarul privind tragedia produsă, duminică seara, într-un camping din localitatea Bulz, unde o persoană a murit, iar alte 16 au fost rănite în urma unei furtuni puternice care a doborât mai mulţi copaci de mari dimensiuni peste autoturismele şi corturile din zona de campare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, Alina Dinu, a declarat, marţi, pentru News.ro, că poliţiştii bihoreni au făcut primele cercetări în cazul tragediei din localitatea Bulz şi l-au îniantat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, care continuă ancheta în acest caz.

Poliţiştii bihoreni au deschis, luni, o anchetă pentru a cerceta tragedia produsă, duminică seară, în campingul din localitatea Bulz, unde o persoană a murit, iar alte 16 au fost rănite în urma unei furtunii puternice care doborât mai mulţi copaci de mari dimensiuni peste autoturismele şi corturile din zona de campare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, Alina Dinu, a declarat, luni, pentru News.ro, că poliţiştii bihoreni au deschis un dosar penal „in rem” şi cercetează circumstanţele în care un bărbat a murit iar alte 16 persoane au fost rănite în urma unei furtuni puternice care doborât mai mulţi copaci de mari dimensiuni peste autoturismele şi corturile din zona de campare.

"A fost deschis un dosar penal in rem pentru moarte violentă pentru a se stabili cauzele şi împrejurările în care a survenit decesul bărbatului din municipiul Oradea (…)”, a spus, la acea dată, Alina Dinu.

O furtună puternică s-a produs, duminică seara, într-un camping din localitatea Bulz, în urma căreia o persoană a murit, iar alte 16 au fost rănite. În timpul furtunii, mai mulţi copaci au fost smulşi de vântul puternic şi s-au prăbuşit peste corturile şi maşinile oamenilor aflaţi într-un camping. De asemenea, oamenii au fost răniţi de grindina care a căzut. Un copac a căzut peste un autoturism şi a ucis una dintre persoanele care se adăpostiseră în el în încercarea de a scăpa de grindină.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.