Cei doi copii, o fată şi un băiat, care au dispărut, luni seara, în timp ce se aflau la scăldat pe malul Mureşului, în zona comunei Vinţu de Jos, din judeţul Alba, au fost găsiţi înecaţi de către pompieri după câteva ore de căutări, ambii fiind supuşi manevrelor de resuscitare, însă medicii nereuşind să îi mai salveze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, cei doi copii au fost căutaţi de către pompierii militari cu bărcile pneumatice pe Mureş şi într-un final au fost găsiţi în apele râului şi scoşi la mal. Copiii au fost supuşi manevrelor de resuscitare de către echipele medicale mobilizate la faţa locului, însă medicii nu au mai reuşit să îi salveze pe niciunul dintre ei.

Cei doi copii, o fată şi un băiat din judeţul Alba, au fost căutaţi, luni seara, timp de câteva ore de către pompierii militari după ce au dispărut în timp ce se aflau la scăldat pe malul Mureşului, alţi trei copii care se aflau cu aceştia fiind preluaţi de echipaje medicale şi transportaţi la spital pentru că li s-a făcut rău.

Copiii au mers împreună cu alţi copii la scăldat în râul Mureş, în zona unui pod din comuna Vinţu de Jos, când ar fi dispărut în apele râului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.