Bărbatul din Abrud, judeţul Alba, care, băut fiind şi fără permis de conducere, a provocat, vineri seara, un grav accident de circulaţie în urma căruia maşina pe care o conducea s-a răsturnat, iar soţia sa, aflată în autoturism, a murit, a fost reţinut sâmbătă pentru 24 de ore, fiind acuzat de ucidere din culpă şi infracţiuni rutiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că bărbatul care a produs, vineri seară, un grav accident de circulaţie în Abrud, în urma căruia soţia acestuia a decedat, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Bărbatul este cercetat de către poliţişti pentru ucidere din culpă, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

O tânără în vârstă de 30 de ani a murit, vineri seară, după ce maşina în care se afla, condusă de soţul său, băut şi fără permis de conducere, s-a răsturnat pe o stradă din oraşul Abrud.

În urma impactului, femeia a fost rănită grav fiind transportată în comă la Spitalul Câmpeni, unde medicii au solicitat intervenţia unui elicopter SMURD, însă victima a murit înainte să fie preluată de echipajul medical aerian.

Şoferul vinovat de producerea accidentului, un bărbat în vârstă de 36 de ani din Abrud, a scăpat cu răni uşoare, însă poliţiştii au stabilit că nu are permis şi că era sub influenţa alcoolului, valoarea rezultată pe etilotest fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeia moartă în accidentul de circulaţie avea patru copii, două fetiţe şi doi băieţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.