Adolescentul care a murit într-un accident de circulaţie produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în localitatea Ciumbrud din judeţul Alba, după ce maşina în care se afla a lovit o ţeavă de gaz şi s-a răsturnat, era elev fruntaş la Colegiul Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia şi coordona consiliul elevilor din unitatea şcolară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Colegiul Naţional Militar Mihai Viteazul Alba Iulia a anunţat, sâmbătă, printr-un comunicat, că adolescentul de 16 ani care a decedat după ce o maşină a lovit o ţeavă de gaz şi s-a răsturnat în localitatea Ciumbrud era elev al unităţii de învăţământ liceal.

„Elevul fruntaş Cosmin-Eusebiu Raţ, din clasa a X-a la Colegiul Naţional Militar ,,Mihai Viteazul”, aflându-se în vacanţa intersemestrială, a decedat în urma unui accident rutier produs în localitatea Ciumbrud. Cosmin era preşedinte al Consiliului elevilor colegiului, fiind implicat şi devotat atribuţiilor acestei funcţii. Se bucura de admiraţia şi respectul tuturor elevilor, fiind un bun coleg şi adevărat camarad. Personalul Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate şi îşi exprimă regretul pentru greaua pierdere a unui elev foarte bun, serios şi responsabil. Dumnezeu să-l ierte şi să-l primească în Oastea străjerilor cereşti!”, este comunicatul transmis de Colegiul Naţional Militar ,,Mihai Viteazul”.

Adolescentul a murit şi alte două persoane au fost rănite grav după ce maşina în care se aflau a lovit în noaptea de vineri spre sâmbătă o ţeavă de gaz în localitatea Ciumbrud din judeţul Alba.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, accidentul s-a produs cel mai probabil, din cauza neadaptării vitezei, iar maşina în care se aflau cei trei a ieşit în afara carosabilului şi a lovit o ţeavă de gaz pe care a rupt-o. În urma impactului un adolescent în vârstă de 16 ani a fost rănit grav şi a murit, iar alte două persoane au fost rănite.

Din cauza avariei produse în urma accidentului aproape 2.000 de locuitori din satele Ciumbrud, Sâncrai, Rădeşti şi Leorinţ au rămas fără gaz timp de mai multe ore, defecţiunea fiind remediată doar în cursul zilei de sâmbătă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.