Acoperişurile a aproximativ 20 de case au fost afectate, duminică seara, într-un sat din judeţul Mureş, în urma unei furtuni însoţite de rafale puternice de vânt care au smuls ţiglele de pe imobile şi alte elemente din structura acoperişurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, Cristian Virag, a declarat, duminică, pentru News.ro, că o furtună puternică a avariat acoperişurile a aproximativ 20 de case din satul Dedrad, comuna Batoş.

Virag a spus că la faţa locului în sprijinul sătenilor au fost mobilizaţi pompierii militari din Reghin care urmează să intervină pentru înlăturarea acoperişurilor care reprezintă un pericol.

Potrivit sursei citate o ploaie puternică s-a înregistrat, duminică seara, şi în staţiunea Sovata, iar la ora transmiterii acestei ştiri pompierii militari din zonă intervin pentru a evacua apa din subsolul unei unităţi turistice din staţiune.

La Târnăveni, un acoperiş de 50 de metri pătraţi a fost luat de vânt, iar la Târgu Mureş vântul puternic a doborât doi copaci, unul peste un acoperiş, iar celălalt pe fire electrice.

Judeţul Mureş se află, duminică, sub avertizare cod galben de ploi, fiind anunţate averse de 20-25 litru/ mp, intensificări ale vântului şi posibile căderi de grindină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.