Grupul englez Simply Red, condus de Mick Hucknall, va lansa pe 8 noiembrie albumul de studio „Blue Eyed Soul”, care va fi urmat, anul viitor, de un turneu european.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Blue Eyed Soul” este al 12-lea album de studio pe care îl va lansa grupul originar din Manchester. Primul single extras de pe acest nou material discografic, care cuprinde zece piese, este „Thinking of You”, lansat la jumătatea lunii august.

Luni, pe contul de Facebook, trupa a anunţat 33 de concerte care vor avea loc, între altele, în Marea Britanie, Germania, Austria, Franţa şi Ungaria, în perioada octombrie - noiembrie 2020.

Cel mai recent, Simply Red a concertat duminică, în cadrul Live from Hyde Park.

Simply Red a fost fondată în 1983, în Manchester, de solistul şi compozitorul Mick Hucknall. Stilul abordat de trupă a fost o combinaţie de pop, soul şi new wave. A debutat discografic în 1985, cu „Picture Book”, iar între cele mai cunoscute piese lansate se numără „Holding Back the Years”, „Money's Too Tight (To Mention)”, „A New Flame”, „Stars” şi coverul „If You DonIf You Don't Know Me by Now”. Trupa a primit 3 nominalizări la premiile Grammy, iar albumele lansate au fost vândute în peste 50 de milioane de copii. În 2010, Simply Red a luat o pauză de cinci ani, revenind cu albumul „Big Love”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.