Logodnica lui Luke Perry, Wendy Madison Bauer, a vorbit pentru prima dată de la moartea actorului într-un interviu acordat revistei People, mulţumind fanilor pentru dragoste şi sprijin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a mulţumit fanilor pnetru "dragostea şi sprijinul lor" şi a declarat că cei 11 ani alături de Luke Perry au fost cei mai fericiţi. 

Perry a murit luni, la vârsta de 52 de ani, la cinci zile după ce a suferit un atac vascular cerebral. 

"Vreau să-mi exprim recunoştinţa pentru toată iubirea şi sprijinul", a spus Bauer într-o declaraţie exclusivă pentru People. "Poveştile despre generozitatea lui Luke şi bunătatea sa au fost o sursă de lumină în această perioadă dificilă". 

"Ultimii 11 ani şi jumătate alături de Luke au fost cei mai fericiţi ani din viaţa mea şi sunt extrem de recunoscătoare pentru tot timpul petrecut cu el. Vreau, de asemenea, să le mulţumesc copiilor lui, familiei şi prietenilor pentru toată dragostea şi sprijinul lor. Am găsit consolare unii în ceilalţi, dar şi în faptul că vieţile noastre au fost binecuvântate de acest om extraordinar. Ne va lipsi foarte mult“, a afirmat Wendy Bauer.

Perry şi Bauer, în vârstă de 44 de ani, au fost discreţi în privinţa relaţiei lor. Deşi este neclar când s-au logodit, cuplul a apărut pe covorul roşu de la GLAAD Media Awards în aprilie 2017. 

În 2003, Perry s-a despărţit de soţia sa Rachel "Minnie" Sharp, mama celor doi copii ai săi, Jack, în vârstă de 21 de ani, şi Sophie, în vârstă de 18 ani. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.