„Băieţi răi pe viaţă/ Bad Boys for Life”, cu Will Smith şi Martin Lawrence în distribuţie, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, unde lungmetrajele „Gangsteri cu stil” şi „Patrula căţeluşilor” au debutat în top 10.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul de acţiune regizat de Adil El Arbi şi Bilall Fallah a fost vizionat de 42.256 de spectatori şi a generat încasări de 1.003.342 de lei, în al treilea weekend de la premieră.

„Gangsteri cu stil/ The Gentlemen”, ce spune povestea unui britanic care încearcă să vândă unor miliardari americani imperiul pe care l-a creat de pe urma drogurilor, a debutat pe poziţia secundă în clasament, cu 21.131 de spectatori şi încasări de 479.571 de lei. Filmul e regizat de Guy Ritchie şi îi are în distribuţie pe Matthew McConaughey şi Charlie Hunnam.

Drama „1917: Speranţă şi moarte”, care i-a adus cineastului Sam Mendes numeroase trofee şi care este favorită la Oscar, a coborât un loc în topul românesc, până pe trei. În al doilea weekend de la debut, filmul cu Dean-Charles Chapman şi George MacKay în distribuţie a fost vizionat de 17.754 de spectatori şi a generat încasări de 388.651 de lei.

Locul al patrulea a fost ocupat de filmul de aventuri „Dolittle”, cu Robert Downey Jr. în rol principal. În al treilea weekend de la premieră, a fost vizionat de 14.762 de spectatori şi a generat încasări de 316.574 de lei.

Animaţia „Patrula căţeluşilor/ Paw Patrol: Ready, Race, Rescue!” a debutat pe locul al cincilea, cu 13.173 de spectatori şi încasări de 235.532 de lei.

Comedia românească „5Gang: Un altfel de Crăciun”, regizată de Matei Dima, a coborât un loc în listă, până pe şase, după ce, în al şaselea weekend de la lansare, a fost vizionată de 4.033 de spectatori şi a generat încasări de 78.490 de lei.

„Jumanji: Nivelul următor/ Jumanji: The Next Level”, cu Dwayne Johnson şi Kevin Hart în distribuţie, a coborât trei poziţii în top, clasându-se pe şapte. În al nouălea weekend de la debut, lungmetrajul a fost vizionat de 3.134 de spectatori şi a generat încasări de 78.431 de lei.

Filmul de animaţie „Regatul de gheaţă II/ Frozen II” s-a clasat, după al 11-lea weekend de la premieră, pe locul al optulea, în coborâre două poziţii, cu încasări de 68.181 de lei. În total, în România, lungmetrajul a înregistrat încasări de peste 13,3 milioane de lei.

„Knives Out”, cu Ana De Armas şi Daniel Craig în distribuţie, s-a menţinut pe poziţia a noua, după ce, în al cincilea weekend, a fost vizionat de 2.714 spectatori şi a generat încasări de 65.005 lei.

Comedia „Like a Boss” a mai coborât două poziţii în clasament, până pe zece. În al patrulea weekend de la debut, filmul a fost vizionat de 2.848 de spectatori şi a generat încasări de 63.519 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.