Cea de-a noua ediţie a Balkanik Festival nu va avea loc în 2019 "pentru că lipsa resurselor nu ne permite să organizăm un eveniment amplu şi să vă oferim atmosfera cu care v-aţi obişnuit la ediţiile petrecute împreună", au transmis organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dorim să mulţumim AFCN pentru sprijinul pe care ni l-a oferit pentru această ediţie - este o resursă valoroasă pentru evenimentele culturale din România, şi una dintre puţinele rămase în ţară, mai ales la Bucureşti - însă în lipsa unor alte fonduri, nu ne putem organiza aşa cum am făcut-o până acum, chiar dacă nu ne-a fost niciodată uşor", au precizat organizatorii pe Facebook, cu promisiunea unei reîntâlniri "trăznet" în 2020. 

Anul trecut, la Balkanik Festival au concertat Asaf Avidan, Yasmin Levy, Fanfara Tirana meets Transglobal Underground, Kroke, Light in Babylon, Manonera.

Din 2011, Balkanik Festival aduce în contemporaneitate tradiţiile din Balcani. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.