Reţeaua de health & fitness World Class Romania a anunţat luni că achiziţionează un nou club de fitness, al 27-lea din Bucureşti, de la Stay Fit, o reţea locală de fitness care deţine patru cluburi în Capitală, fără a menţiona valoarea tranzacţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stay Fit Olteniţei Gym club va deveni World Class Eroii Revoluţiei, al 32-lea club World Class din ţară şi al 25-lea în Bucureşti. Noul club va fi inclus în categoria Bronz.

”Locaţia consolidează poziţia World Class România în sudul Bucureştiului, o zonă urbană cu o densitate ridicată a populaţiei, în care se dezvoltă noi proiecte rezidenţiale”, a anunţat compania într-un comunicat.

7,5% dintre români fac sport cel puţin două ore şi jumătate pe săptămână, conform Eurostat. Acest procent plasează România pe ultimul loc în Europa, într-un top dominat puternic de ţările nordice (Finlanda este pe primul loc cu 53%).

Reţeaua World Class anunţă că va continua să deschidă noi cluburi în zone accesibile.

”Prin achiziţia Stay Fit Oltenitei, World Class îşi continuă expansiunea şi oferă noi beneficii membrilor. Aceştia se vor putea bucura de serviciile noastre de sănătate şi fitness şi mai aproape de casă şi de locul de muncă. România poate fi o naţiune mai sănătoasă şi mai fericită prin mişcare“, a declarat directorul general al World Class România, Kent Orrgren.

World Class România are 36 de cluburi de sănătate şi fitness în întreaga ţară (32 sunt active şi patru vor fi deschise în cursul acestui an şi în cursul anului viitor) şi aproape 60.000 de membri.

Fondul de investiţii cu capital privat Resource Partners este acţionarul majoritar al World Class România.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.