Traficul feroviar este complet oprit, vineri, pe raza SRCF Braşov, între Apaţa şi Augustin, după ce o basculantă a rupt consolele liniei de contact.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că traficul feroviar este temporar oprit, pe raza SRCF Braşov, între Apaţa şi Augustin, fir II (fir I închis permanent pentru lucrări de modernizare) unde, în jurului orei 10:34, la o trecere la nivel improvizată pentru realizarea lucrărilor pe şantier (km 210+428), o autobasculantă a rupt consolele liniei de contact”, anunţă, vineri, compania, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că personalul SRCF Braşov acţionează pentru remediere cu drezina pantograf.

”Termenul estimat pentru remediere este de circa 120 de minute. Este afectată circulaţia a trei trenuri de călători (R 3500, IR 10030, IRN 347), care staţionează până la redeschiderea circulaţiei”, a mai transmis compania.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.