Producţia de automobile ale fabricillor din Franţa ale Renault şi Stellantis, care se închiseseră pentru vacanţa anuală de vară, va fi reluată într-un mod mai normal decât la sfârşitul lunii august 2021, când deficitul de cipuri a dus la o serie de opriri de producţie, au declarat purtătorii de cuvânt ai ambelor companii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ne aşteptăm că producţia să se re-ia normal”, a spus un purtător de cuvânt al Renault.

Fabricile noastre din Franţa şi-au reluat activitatea cu mult după pauza de vară, pe fondul unei lipse de semiconductori care necesită monitorizarea zilnică de către echipele noastre”, a declarat un purtător de cuvânt al Stellantis.

În iulie, CEO-ul Stellantis, Carlos Tavares, a fost precaut cu privire la deficitul de semiconductori care a afectat industria auto, spunând că producţia nu va atinge nivelurile prepandemice înainte de sfârşitul anului 2023.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.