Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, solicitarea Ministerului Energiei de a organiza, în perioada 15-16 aprilie, un exerciţiu naţional de securitate cibernetică în domeniul energiei, eveniment la care vor participa aproximativ 150 de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul Energiei intenţionează să organizeze, în perioada 15-16 aprilie 2024, un exerciţiu naţional de securitate cibernetică în domeniul energiei, eveniment la care vor participa aproximativ 150 de persoane, arată memorandumul intern aprobat de către conducerea Camerei Deputaţilor.

Astfel, sursa citată mai spune că solicită punerea la dispoziţie în regim de gratuitate, în perioada 15-16 aprilie 2024, a sălii „Nicolae Iorga” împreună cu serviciile tehnico-administrative aferente, a instalaţiei pentru traducere simultană (fără translator), precum şi a Galeriei de Onoare C6.

Ministerul Energiei mai precizează că pentru acest eveniment, nu vor fi efectuate încasări, strângeri de fonduri sau sponsorizări.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.