Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 28/2023 privind stabilirea unor măsuri în derularea Programului naţional de investiţii „Anghel Saligny”, transmite Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actul normativ promulgat de către şeful statului stabileşte unele măsuri în derularea Programului naţional de investiţii „Anghel Saligny”.

Astfel, demersul are drept scop includerea în Program a obiectivului de investiţii „Regenerarea spaţiilor publice în zona Pasajul Unirii, prin realizarea lucrărilor de consolidare şi reabilitare a planşeului de acoperire a râului Dâmboviţa în Piaţa Unirii”, cu finanţare de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei pentru cheltuielile care pot fi finanţate prin Program, precum şi suplimentarea valorii totale a Programului naţional de investiţii „Anghel Saligny” cu suma de 750.751.800,690 lei, pentru finanţarea acestui obiectiv.

Pe 24 mai 2023, Senatul a adoptat propunerea de lege, în calitate de prim for sesizat, iar pe 13 februarie, Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.