Compania care a furnizat vestimentaţia prinţului George al Marii Britanii la o întâlnire cu preşedintele american Barack Obama care a avut loc în aprilie 2016 a atras o finanţare privată de 5 milioane de lire sterline pentru dezvoltare, relatează Business Insider.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

My 1st Years, un site care oferă daruri personalizate pentru copii, fondat în 2009 de doi prieteni din copilărie, Daniel Price şi Jonny Sitton, a anunţat că va folosi fondurile pentru dezvoltarea operaţiunilor, marketing şi extinderea în Statele Unite.

Cadourile personalizate pentru bebeluşi şi copii ale acestui startup au fost cumpărate de celebrităţi ca Dannii Minogue şi Elton John, precum şi de membri ai Casei Regale. În afară de îmbrăcăminte, între produsele oferite se află jucării, încălţăminte şi lenjerie de pat.

”Am avut întotdeauna multă încredere în potenţialul acestei companii, dar acesta a crescut în ultimul an şi este timpul să profităm de succesul avut. Finanţarea este esenţială pentru următorul pas”, afirmă  într-un comunicat Daniel Price, co-fondator şi co-director general al My 1st Years.

Runda de finanţare privată a fost condusă de Beringea şi susşinută de fonduri administrate de Hargreave Hale. Investiţiile totale în companie totalizează 7 milioane de lire sterline.

”Daniel şi Jonny sunt antreprenori înnăscuţi. Ce au realizat până acum este impresionant”, a spus Maria Maria Wagner, director pentru investiţii la Beringea.

Ea a adăugat că cei doi au observat o nişă pe piaţă şi au speculat-o.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.