Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, joi, a fost semnat contractul pentru Elaborarea Studiului de fezabilitate pentru “Drumul Expres Bacău – Piatra Neamţ" cu Asocierea S.C. Search Corporation S.R.L. – Egis Romania S.A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNAIR, proiectul are ca scop realizarea unui sector de drum expres între localităţile Bacău şi Piatra Neamţ pe o lungimea estimată de 61 de kilometri. Astfel, se va asigura un grad ridicat de siguranţă a traficului rutier în zonă.

Durata contractului este de 18 luni, din care 14 luni pentru finalizarea Studiului de fezabilitate. Celelalte 4 luni sunt alocate pentru asistenţă tehnică acordată Beneficiarului, în vederea pregătirii documentaţiei de atribuire a contractului de lucrări şi pentru depunerea şi aprobarea aplicaţiei de finanţare.

Valoarea contractului este de 8.923.930,03 Lei fără TVA, iar finanţarea se face din Fonduri Europene Nerambursabile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.