Serialul "Legendele Mafiei", care urmăreşte poveştile celor mai cunoscuţi criminali din istorie, de la începuturile lor, ca simpli golani, la transformarea lor în regi internaţionali ai crimelor, va fi transmis în fiecare marţi, de la ora 21.00, la History, până pe 8 ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noua producţie History, care este difuzată din 18 decembrie, se concentrează pe lumea interlopă din care fac parte bandele criminale irlandeze, cartelurile mexicane, narcoteroriştii şi Mafia italo-americană.

În fiecare episod din "Legendele Mafiei", producătorii documentarului poliţist The Seven Five îi poartă pe telespectatori în mijlocul unui grup diferit de crimă organizată pe măsură ce un razboi brutal de succesiune e pe cale să izbucnească.

Seria începe cu povestea lui Pablo Escobar a cărui ascensiune începe în anii '70 când traficul columbian de cocaină era în floare. Sute de traficanţi mărunţi concurau pentru a controla această afacere profitabilă, însă un hoţ mărunt va deveni cel mai puternic criminal din istorie.

În aceeaşi serie, va fi prezent şi liderul cartelului mexican al drogurilor Sinaloa, "El Chapo" Joaquin Guzman Loera.

Maraton al serialelor preferate de Crăciun şi Anul Nou

Începând cu 22 decembrie, History difuzează, în fiecare zi, de la ora 6.00, până pe 6 ianuarie, un maraton al celor mai importante seriale transmise de postul de televiziune: "Războiul depozitelor", "Arme născute din foc", "Muntenii", "Aşii Amanetului", "Extratereştri antici", "Colecţia de la Count's Kustoms", "Bătălia cuţitelor".

De asemenea, fanii postului vor putea să urmărească şi producţii mai noi ca "ADN-ul lui Iisus", "Codul ascuns din Biblie", "Meşteşuguri din trecut", dar şi ediţii speciale de Crăciun cu vedetele serialelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.