Îţi plac lucrurile de calitate şi e normal să fie aşa, iar mâncarea nu trebuie să facă excepţie de la acest principiu. E normal să vrei să mănânci bine şi sănătos. Să ai mâncarea pregătită repede şi exact aşa cum îţi place. Să nu pierzi mult timp aşteptând ca masa să fie gata şi să fii întotdeauna sigur că ingredientele sunt de cea mai bună calitate. Ştii că toate acestea îţi sunt acum la îndemână mai repede şi mult mai uşor decât ţi-ai putea imagina?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prepară friptura perfectă cu grătarul electric inteligent: Tefal Optigrill®+

Cu Tefal Optigrill®+ arta grătarului este acum mai simplu ca oricând de stăpânit! Tehnologia de ultimă generaţie te ajută să prepari friptura perfectă, ţinând cont de grosimea bucăţilor de carne sau de numărul acestora. Şi nu trebuie să pierzi timp aşteptând lângă grill. Tefal Optigrill®+ are un senzor automat care detectează grosimea bucăţilor de carne şi reglează singur temperatura de gătire şi timpul de preparare. Iar semnalul sonor te anunţă atunci când friptura e gata.

Cu Tefal Optigrill®+ poţi pregăti orice fel de friptură şi nu numai. Inovaţia Tefal te ajută să prepari carne roşie, pui, peşte, burgeri, cârnaţi sau sandwich-uri, totul printr-o simplă apăsare a unui buton, deoarece, pentru fiecare dintre cele şase tipuri de preparate grătarul are un program dedicat. În plus, Optigrill®+ beneficiază de un mod manual cu 4 nivele reglabile de temperatură, perfect adaptate pentru fructe şi legume, pentru a le prepara exact aşa cum îţi doreşti. Un indicator luminos îţi arată nivelul de gătire, astfel încât poţi fi sigur că nu vei da greş încă de la prima utilizare! Urmărind culorile indicatorului – galben, portocaliu sau roşu – vei şti în ce stadiu de preparare se află alimentele, iar un semnal sonor te anunţă atunci când grătarul este rare, mediu sau bine făcut.

Suprafaţa mare permite prepararea a până la patru bucăţi de friptură concomitent. Setează grillul, alege-ţi programul preferat şi în cel mai scurt timp vei avea exact rezultatul pe care-l aştepţi: o friptură în sânge, mediu sau bine făcută.

Cartofii prăjiţi cu doar o lingură de ulei, garnitura ideală cu Tefal ActiFry

Pentru friptura perfectă ai nevoie de o garnitură pe măsură. Şi, cum toată lumea iubeşte cartofii prăjiţi, Tefal îţi prezintă tehnologia inovatoare ActiFry, care combină pulsul de căldură cu circulaţia optimizată a fluxului de aer cald şi cu amestecarea automată. Astfel, poţi pregăti cartofi crocanţi la suprafaţă şi moi la interior şi multe alte preparate gustoase şi sănătoase, folosind doar o lingură de ulei.

Este important să ne hrănim moderat, echilibrat, delicios.... şi gustos!

Tefal ActiFry Express XL prăjeşte până la 1,7 kilograme de cartofi cu doar o lingură de ulei şi cu mai puţin de 3% grăsimi. Cartofii se prăjesc într-un flux de aer fierbinte şi cu 30% mai rapid, datorită controlului electronic al temperaturii, astfel evitând pierderea de căldură din zona de gătit, dar şi a fluxului de aer cald. Tu economiseşti timp şi energie, iar tehnologia revoluţionară ActiFry, te ajută să pregăteşti cartofi prăjiţi cu mai puţine grăsimi.

În plus, cu ActiFry Express XL Snacking, datorită accesoriului său exclusiv pentru gustări rapide, poţi pregăti acasă, fără bătăi de cap, crochete, chipsuri, nuggets şi papanaşi sau alte deserturi ce vor face deliciul oricărei zile obişnuite.

Toate modelele de friteuze Tefal ActiFry sunt prevăzute cu înveliş ceramic antiaderent şi sunt foarte uşor de curăţat, fiind compatibile cu maşina de spălat vase.

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate şi sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice şi de călcat, Tefal oferă soluţii inovatoare şi practice pentru a-ţi face viaţa mai uşoară şi pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine şi pentru cei dragi.

Pentru mai multe informaţii, vizitează www.tefal.ro sau www.facebook.com/TefalRomania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.