Multe dintre femeile aflate in lunile de sarcina evita sau refuza sa mai participe la evenimente speciale precum nunti, botezuri sau alte tipuri de petreceri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ei bine, trebuie spus ca in oferta de rochii si haine pentru femeile insarcinate exista inclusiv rochii gravide pentru ocaziile speciale. Tot ceea ce trebuie sa faca o femeie insarcinata este sa stie cum sa aleaga rochia adecvata unui astfel de moment.

Sfaturi pentru alegerea rochiei de gravide pentru ocazii speciale

Atunci cand stii cum trebuie sa alegi rochia perfecta pentru ocazii speciale chiar daca esti in perioada sarcinii, vei putea sa te bucuri de fiecare eveniment si in acelasi timp sa nu simti sarcina ca fiind o limitare in a trai viata pe care o aveai inainte de a ramane gravida. Din acest motiv o serie de sfaturi se pot dovedi foarte utile pentru fiecare femeie care doreste sa se bucure deplin de evenimentele la care este invitata in lunile de sarcina.

Primul sfat pentru a alege rochia potrivita pentru lunile de sarcina este acela de a gasi un model cu un design cat mai simplu si cat mai elegant in acelasi timp. Este important ca rochia pe care o alegi sa iti puna in valoare silueta si in acelasi timp sa scoata in evidenta frumusetea care o ofera burtica specifica femeilor gravide.

Este important ca rochia pe care o porti la un astfel de eveniment sa indice faptul ca esti in lunile de sarcina pentru ca ceilalti invitati sa inteleaga motivele pentru care anumite modificari ale corpului au aparut in viata ta.

Un al doilea sfat foarte util pentru alegerea rochiei pentru un eveniment special este acela de a alege un model de rochie care sa aiba un croi confortabil si un material extrem de delicat. Indiferent de tipul de eveniment la care participi, daca vrei sa te simti confortabil si sa te bucuri de timpul petrecut la respectivul eveniment, este important sa alegi materiale respirabile, elastice si care sa ofere confort.

In acelasi timp croiala trebuie sa fie adecvata pentru femeile insarcinate si sa nu fie prea stramte. Nu uita de culorile si de impremurile rochiilor pentru gravide. Avand in vedere ca vorbim despre o ocazie speciala, atunci cand urmeaza sa analizezi oferta de rochii gravide este important sa alegi culori si imprimeuri potrivite cu tema evenimentului si cu preferintele tale in materie de nuante vestimentare.

Cum trebuie intretinute rochiile pentru gravide

Rochiile pentru gravide sunt utile in perioada sarcinii si in primele saptamani sau luni de dupa momentul nasterii. Prin urmare nici o femeie gravida nu vrea sa investeasca intr-o garderoba stufoasa pentru perioada sarcinii. Pentru a evita o astfel de situatie trebuie ca fiecare femeie insarcinata sa verifice eticheta privind ingrijirea rochiei la spalare si uscare.

Se recomanda evitarea inalbitorilor agresivi sau a detergentilor care contin clor pentru curatarea acestor rochii gravide. Materialele delicate sa fie spalate la un ciclu delicat sau manual. Uscarea rochiilor se recomanda a fi facuta in aer liber, iar calcarea rochiilor la o temperatura optima pentru materialul din care sunt confectionate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.