Vineri, 23 decembrie a.c., soseşte în cinematografe filmul de acţiune Passengers / Pasagerii - o aventură SF de proporţii. Filmul îi are în rolurile principale pe Jennifer Lawrence şi Chris Pratt şi este gata să impresioneze cinefilii români atât prin povestea inedită, cât şi prin efectele vizuale spectaculoase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un viitor indefinit, într-o galaxie îndepărtată, 5000 de pasageri călătoresc pe o navă spaţială, cu destinaţia Homestead II - colonia perfectă. Este cea mai importantă migraţie din istoria omenirii. După 120 de ani de hibernare, pasagerii se vor trezi pe o altă planetă, gata pentru o nouă viaţă. Deşi capsulele de hibernare sunt considerate infailibile şi programate să se deschidă abia cu patru luni înainte de sosire, doi pasageri, Jim Preston (interpretat de Chris Pratt) şi Aurora Lane (Jennifer Lawrence) se trezesc cu circa 90 de ani mai devreme. Neputând să revină la starea de hibernare, ar fi condamnaţi să-şi petreacă toată viaţa pe navă, interacţionând doar cu roboţi.

Pe măsură ce avariile se ţin lanţ, Jim şi Aurora trebuie să acţioneze pentru a depista defecţiunile care pot periclita viaţa tuturor pasagerilor. Orice mişcare greşită le-ar putea fi fatală. Ce se întâmplă vedem pe îndelete din 23 decembrie 2016, la cinema, într-o aventură totală, care îmbină drama şi acţiunea, romantismul şi umorul cu imagini spectaculoase, decoruri impresionante şi efecte vizuale de-a dreptul cosmice.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Producţia Original Film / Company Films / Start Motion Pictures este realizată după scenariul lui Jon Spahts, în regia norvegianului Morten Tyldum, cunoscut şi pentru filmele Headhunters – 2011, The Imitation Game – 2014, acesta din urmă aducându-i o nominalizare la Oscar şi una la Premiile BAFTA. Multi-premiată este şi actriţa Jennifer Lawrence, care, la numai 26 de ani, are deja în palmares un premiu Oscar pentru rolul principal din Silver Linings Playbook, trei Globuri de Aur şi un trofeu BAFTA. În distribuţie îi veţi recunoaşte şi pe Michael Sheen, Laurence Fishburne şi Andy Garcia.

Pe 23 decembrie a.c. Pasagerii ajung la cinema. Filmul este distribuit de InterComFilm, iar trailerul poate fi urmărit aici:

Despre Sony Pictures Entertainment

Sony Pictures Entertainment (SPE) este o filială a Sony Entertainment Inc., la rândul ei o sucursală a Corporaţiei Sony din Tokio. Operaţiunile internaţionale ale SPE cuprind: producţia, achiziţia şi distribuţia de filme; reţele de televiziune; crearea şi distribuţia produselor digitale; operarea studiourilor de film; dezvoltarea unor noi produse de divertisment, servicii şi tehnologii. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.sonypictures.com.

Despre InterComFilm

InterComFilm Distribution S.A. a fost înfiinţată în martie 2000, având ca obiect de activitate distribuţia filmelor de cinema. Rădăcinile acesteia datează însă încă din anul 1992, când îşi începea activitatea GFR Distribution, primul distribuitor privat de film de pe piaţa românească. În 2000, InterCom RT a cumpărat 51% din acţiunile GFR, formând astfel o asociere, care întrunea aceeaşi pasiune şi experienţă în industria filmului. În prezent, compania este licenţiată Sony Pictures şi este unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piaţa de distribuţie a filmului în România. Detalii, pe www.intercomfilm.ro

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.