Noile echipamente multi-funcţionale oferă securitate de top şi accelerează apariţia spaţiului de lucru al viitorului. HP Inc. (NYSE: HPQ), liderul global pe segmentul imprimantelor, anunţă astăzi începerea livrării noilor imprimante multifuncţionale A3 şi pe piaţa din România. Acest nou portofoliu de ultimă generaţie include 54 de versiuni de echipare şi a fost conceput pentru a oferi partenerilor specializaţi HP multiple soluţii de adaptare ce răspund unui set mai amplu de nevoi ale clienţilor, în materie de imprimare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul portofoliu de echipamente de imprimare A3 transformă modul curent de lucru cu echipamentele de copiere pentru clienţi şi profesionişti din domeniu, oferind cele mai avansate caracteristici de securitate disponibile pe piaţă , imprimare color accesibilă prin intermediul tehnologiei HP PageWide şi o disponibilitate crescută a echipamentelor prin tehnologia HP Smart Device Services.

„Prin lansarea de echipamente de imprimare A3 ne propunem să completăm portofoliul de produse şi soluţii HP oferite clienţilor din România cu cele mai noi tehnologii încorporate într-o gamă de produse care numără 16 platforme noi, respectiv 54 de versiuni noi de echipare menite să respecte o promisiune făcută clienţilor şi partenerilor noştri, şi anume promisiunea de a reinventa piaţa şi soluţiile cu care o adresăm” a declarat Mugur Pantaia, Managing Director la HP Inc. România.

„Noua gamă A3 combină viteză, uşurinţa în utilizare şi nivelul ridicat de securitate ale unei imprimante cu durata de viaţă sporită şi costurile de operare scăzute ale unui copiator, pentru o experienţă unică marca HP”, a adăugat Răzvan Mărăşescu, A3 Category Manager, HP Inc. East & South Europe.
HP a încheiat acorduri cu peste 500 de parteneri specializaţi din întreaga lume, reprezentând, în mare parte, partenerii cei mai importanţi şi cu cel mai mare grad de expansiune în ţările respective. Odată cu lansarea noului portofoliul A3, partenerii au posibilitatea de a-şi creşte veniturile şi profitul prin această oportunitate de business estimată la 55 miliarde dolari la nivel global.

„Colaborăm de mai multă vreme cu partenerii noştri specializaţi, luând în considerare nevoile acestora, adaptate la specificul pieţei de echipamente A3 din România, şi înţelegându-le mai bine modelele de business din zona contractuală.” a declarat Mihai Chihaia, Printing Account Manager, HP Inc. România. „Această colaborare a dus nu doar la întărirea parteneriatelor noastre locale, ci a avut şi un impact direct asupra portofoliului de produse şi servicii cu care vom aborda piaţa din România.”

Un pas înainte în materie de securitate şi protecţie a reţelei

Dotate cu cele mai avansate caracteristici de securitate din piaţă, ce sunt necesare pentru a preveni ameninţările în număr din ce în ce mai mare ce vizează imprimantele de business, noile echipamente HP de imprimare A3 sunt cele mai sigure imprimante multifuncţionale HP dedicate segmentului de business. Având în vedere că imprimantele multifuncţionale moderne prezintă caracteristici similare unor PC-uri şi faptul că mai puţin de 2 la sută  dintre sutele de milioane de imprimante de business din lume sunt securizate în mod corespunzător, îmbunătăţirea securităţii imprimantelor este o prioritate de top pentru companii. Multifuncţionalele HP din clasa enterprise încorporează o suită de caracteristici de securitate care protejează echipamentele, datele şi documentele, creând un sistem de securitate în mai multe straturi, necesar pentru combaterea atacurilor avansate.

Inovaţie bazată pe cloud şi costuri reduse

Portofoliul HP de imprimante multifuncţionale A3 – ce include 3 platforme PageWide şi 13 platforme LaserJet – beneficiază de noua soluţie de optimizare a serviciilor, bazată pe cloud, HP Smart Device Services (SDS). SDS oferă o disponibilitate crescută a echipamentelor, integrând capabilităţi de diagnosticare avansată, detectare şi remediere de la distanţă a problemelor specifice echipamentului.

Dispozitivele HP PageWide Pro asigură costuri mai mici   la imprimarea paginilor color, la cea mai bună viteză de imprimare din clasa sa .  Imprimantele multifuncţionale au viteze de imprimare care variază de la 35 ppm la 60 ppm (până la 80 ppm în modul General Office). Tehnologia HP PageWide este de asemenea sustenabilă – consumând până la 15%  din energia consumată de imprimantele laser din aceeaşi clasă, producând în acelaşi timp mai puţine deşeuri asociate ambalajelor cartuşelor şi consumabilelor pe termen lung.

Disponibilitate

Echipamentele multifuncţionale HP A3 MFP sunt disponibile prin partenerii specializaţi, sau direct prin HP.

Despre HP Inc.
De la 1 Noiembrie 2015, HP s-a împărţit în două companii: HP Inc. şi Hewlett Packard Enterprise.
HP Inc. cuprinde businessul de imprimante şi PC-uri şi se concentrează pe crearea de noi tehnologii menite să îmbunătăţească modul de a lucra şi viaţa în general. Prin portofoliul de imprimante, PC-uri, dispozitive mobile, soluţii şi servicii, creăm experienţe care uimesc. Mai multe informaţii despre HP Inc. sunt disponibile pe www.hp.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.