Sentimentele nu sunt intotdeauna usor de cuprins in cuvinte, iar intensitatea trairilor poate fi redata mai bine prin gesturi si fapte. Bijuteriile au fost si vor ramane pentru totdeauna unul dintre cei mai buni mesageri ai dragostei, asa ca ii poti spune ce simti cu ajutorul unei bratari personalizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bratara are o simbolistica puternica, iar oferirea unui astfel de cadou nu e doar o idee clasica. Oferirea unei bratari personalizate reprezinta simbolul uniunii si dorinta ca relatia aceasta sa evolueze.

Idei pentru bratari personalizate – cum sa o surprinzi?

Oferirea unui simbol al sentimentelor pe care le nutresti este un gest intim, care trebuie sa te reprezinte atat pe tine, cat si natura relatiei pe care ti-o doresti sau o ai cu persoana careia ii vei oferi cadoul. Dincolo de incarcatura speciala pe care o are o astfel de bratara, nota pe care o ofera mesajul personalizat este unica si specifica relatiei voastre, fapt ce ofera un plus de autenticitate cadoului tau. Iata cum poti personaliza bijuteria special creata pentru persoana iubita:

·       mesaj – poti rezuma sentimentele pe care le ai pentru ea intr-un motto, un cuvant sau o propozitie care sa-i aminteasca de tine ori de cate ori va privi bratara primita de la tine. Fie ca alegi clasicul ”te iubesc”, fie alintul vostru special, fie orice alt mesaj – cuvintele vor avea o rezonanta puternica in sufletul ei, fie ca e vorba despre iubita, sotia, mama, fiica sau prietena ta cea mai buna;

·       desen – in functie de preferintele personale si de povestea voastra, poti alege sa personalizezi bratara cu un desen care sa reprezinte relatia voastra. Fie alegi un desen in forma de inima, fluture, fie orice alt tip de desen care va ”spune” povestea, Personally ME te va ajuta sa dai forma relatiei voastre;

·       simbol – poti alege bratari personalizate cu simboluri clasice precum copacul vietii, ying & yang, talpite pentru bebelus etc;

·       initiale – bratarile pot fi, de asemenea, personalizate cu initialele voastre sau ale locurilor in care ati calatorit sau v-ati cunoscut si v-ati inceput povestea;

·       date – bratara special creata pentru persoana iubita poate fi inscriptionata si cu o anumita data, ce are o semnificatie importanta in istoria relatiei voastre. Fie ca este data nasterii copilului, data casatoriei sau orice alt tip de data, ea poate fi inscrisa pe charmul care insoteste bratara si poate readuce in memoria destinatarului amintirea frumoasa a clipelor trecute.

Modul in care poti personaliza o bijuterie este vast si personal, insa poti fi sigur ca el va dainui mereu. Mesajele sunt inscriptionate cu tehnica de gravura laser. Gravura este imprimata adanc, astfel incat ea sa nu se poata sterge niciodata de pe bijuteria oferita. In plus, toate produsele sunt verificate si marcate ANPC si vin intr-o cutie de bijuterii eleganta, impreuna cu certificatul de calitate ce atesta autenticitatea materialelor utilizate.

Intra pe site-ul Personallyme.ro si consulta oferta completa de bratari personalizate. Fie alegi o bratara din aur, fie una din argint, fie una cu charm personalizat si snur reglabil – cu siguranta mesajul tau va ajunge la sufletul persoanei dragi. In plus, poti alege si seturi de bratari pentru cuplu, care sa sublinieze si mai mult legatura speciala pe care o ai cu persoana careia doresti sa-i oferi cadoul special.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.