CHEP, lider global în soluţii pentru supply chain, l-a desemnat pe Gabriel Andronescu în rolul de Director, Commercial Strategy & Innovation. Andronescu va coordona proiectele de inovaţie şi creşterea profitabilă a mai multor divizii de business ale grupului logistic (European Key Accounts, Pallecon and First Mile Solutions).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta va preda responsabilităţile de management executiv, pe care le-a deţinut timp de 7 ani, către Gabriel Ivan, care preia conducerea CHEP România din data de 3 septembrie 2018. Noul director desemnat pentru subsidiara locală are expertiză în supply chain şi experienţă semnificativă în roluri manageriale comerciale. A fost Managing Director şi National Sales Director la Bunzl şi a ocupat roluri de vânzări şi manageriale la Wrigley România, Unilever şi Diversey, parte din grupul SealedAir.

“Suntem mulţumiţi că am reuşit să câştigăm încrederea pieţei din România. E o fundaţie solidă pe care vom continua să construim, alături de companiile partenere, lanţuri logistice tot mai eficiente şi sustenabile, de care vor beneficia toate părţile – de la producătorul de materii prime, până la consumatorul final. Vom continua să conducem acest proces de modernizare a pieţei de supply chain şi să aducem aici know-how-ul din reţeaua globală – cum ar fi modul de a face tranziţia la un model de business circular – astfel încât clienţii nostri să aibă un avantaj competitiv în acest mediu de afaceri tot mai disruptiv,” a declarat Gabriel Andronescu.

„După mai mult de 20 ani de experienţă managerială în sales, marketing şi supply chain, mă bucur de oportunitatea extraordinară de a-mi oferi contribuţia la business-ul CHEP şi la dezvoltarea pieţei de distribuţie. Într-o lume în care sustenabilitatea şi responsabilitatea socială se resimt deja ca nevoi stringente, CHEP a obţinut recunoaşterea pieţei pentru modelul său circular şi pentru soluţiile reale oferite producătorilor pentru afaceri profitabile şi responsabile. Mă voi concentra, alături de colegii mei pe nevoile reale ale pieţei, pe inovaţie şi pe facilitarea procesului de trecere la economia circulară în industria de supply chain”, a adăugat Gabriel Ivan.

România este printre pieţele cu cea mai rapidă evoluţie a afacerii la nivelul grupului logistic, cu un nivel record de creştere în reţeaua europeană, în ultimii doi ani.

Modelul de business circular al CHEP implică utilizarea în comun de paleţi de calitate superioară de către mai multe companii, care pot beneficia împreună de costuri reduse în reţeaua naţională şi regională a furnizorului logistic. Portofoliul companiei include peste 200 de companii cu acţionariat românesc şi internaţional din industria producătoare de bunuri de larg consum, pentru care a emis în ultimul an fiscal peste 4,7 milioane de fluxuri de paleţi reutilizabili pentru a reduce costurile şi impactul asupra mediului.

Compania operează prin două depozite, în Ploieşti şi Timişoara şi o reţea care cuprinde 1.200 de puncte de livrare la nivel naţional.

# # #

Despre CHEP România

CHEP Pooling Services România este subsidiara liderului mondial în servicii de reutilizare prin închiriere a paleţilor şi containerelor şi parte a grupului Brambles. Compania deserveşte atât clienţi internaţionali, cât şi producători locali, în principal în domeniul bunurilor de larg consum precum: produse de curăţenie şi igienă personală, băuturi, produse alimentare proaspete şi uscate, ulei şi consumabile din hârtie. CHEP Pooling Services România oferă o gamă de soluţii logistice şi servicii de consultanţă care cresc performanţa activităţilor logistice. De asemenea, modelul CHEP este unul sustenabil în esenţă, reducând riscurile operaţionale şi deteriorarea produselor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.