Candidatul PNL la Primăria Sectorului 5, Ovidiu Raeţchi, îl întreabă pe Marian Vanghelie dacă s-a lămurit în privinţa datoriei de aproximativ 90.000 de lei pe care o datorează ANAF şi îl roagă, din nou, să o achite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Atunci când i-am cerut săptămâna trecută să achite datoria de 90.000 de lei pe care o are către ANAF pentru că nu şi-a plătit taxele şi impozitele, Marian Vanghelie a afirmat că nu ştie despre ce este vorba şi că totul este o greşeală. Au trecut multe zile de atunci, dar aş vrea să ştiu dacă s-a lămurit în privinţa respectivei datorii şi dacă mai ales, a achitat-o. Românilor de rând li se pun popriri pe conturi dacă au datorii şi de câteva sute de lei, unii se împrumută pentru a le achita, dar se pare că Marian Vanghelie este mai presus de lege. Încă o dată îi solicit lui Marian Vanghelie să îşi plătească taxele şi impozitele, dar şi să returneze prejudiciul de 300 de milioane de lei pe care, conform DNA, l-a adus Primăriei Sectorului 5.  Şi din acest motiv, Sectorul 5 a fost condamnat la subdezvoltare”.

 

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.