În cea de-a doua zi a Conservative Political Action Conference (CPAC), delegaţia AUR a continuat seria de întâlniri oficiale cu reprezentanţi ai Partidului Republican din Statele Unite şi cu oficiali europeni, dar şi din alte colţuri ale lumii. Preşedintele AUR, George Simion, a acordat mai multe interviuri reprezentanţilor presei prezenţi la evenimentul din Washington DC şi a precizat că „avem o obligaţie, noi, conservatorii, să facem front comun în privinţa forţelor care vor să ne controleze”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Unul dintre interviuri a fost cel acordat Sherronei Bishop, co-gazda Realtalk, în cadrul căruia preşedintele AUR a explicat că unul dintre motivele pentru care AUR a participat la CPAC a fost dorinţa de a obţine sprijin internaţional din partea Partidului Republican din Statele Unite, criticând Democraţii americani pentru susţinerea necondiţionată pe care o acordă socialiştilor din România şi din Europa, arată comunicatul de presă al partidului.
„Avem o obligaţie, noi, conservatorii români, europeni, americani, să facem front comun în privinţa forţelor care vor să ne controleze, să ne impună o viziune unică asupra lumii şi să ne distrugă libertatea”, a subliniat acesta. 
„Avem de a câştiga următoarele alegeri, chiar dacă ne confruntăm cu un guvern socialist dornic să se menţină la putere”, a completat George Simion, care a precizat că îşi doreşte ca CPAC să fie organizat şi în România. 
Tot în cea de-a doua zi, preşedintele AUR a susţinut un discurs în calitate de speaker în cadrul International Crisis Summit (ICS) în care a vorbit despre curajul românilor care au refuzat să se supună măsurilor aberante impuse de autorităţile naţionale, dar şi de cele europene.
„Au vrut ca populaţia să se sperie, să stea în case, să asculte doar ştirile ”oficiale”. Am intrat în Parlament cu voturile românilor care au avut încredere în noi. Am spus adevărul şi aşa am reuşit în România: spunând adevărul, punând la îndoială status quo-ul actual. Era datoria noastră, ca reprezentanţi ai comunităţilor noastre, să sprijinim oamenii care nu doreau să se vaccineze. Am organizat mitinguri mari, am blocat sala de plen a Parlamentului, am făcut tot ce ne-a stat în putere pentru a opri acţiunile Guvernului, iar românii ne-au susţinut în număr mare. Vrem să ne facem auzit mesajul aici în Statele Unite, pentru că nu aţi trecut prin comunism, prin totalitarism. Văd că forţele globaliste încearcă să impună în ultimii ani dictatura medicală şi un singur guvern mondial. Nouă ne spun că suntem populişti. Suntem populişti pentru că ţinem cu poporul nostru şi ne luptăm pentru poporul român. Şi în Europa şi în Statele Unite, în lumea liberă aşa cum o cunoaştem, vor avea loc alegeri. Pe 9 iunie vom avea în România şi în Europa alegeri pentru Parlamentul European, apoi locale, parlamentare şi prezidenţiale. Noi suntem singurii care putem reda speranţa. Este important să învăţăm unii de la alţii. Este important să ne susţinem reciproc şi să avem grijă unii de ceilalţi”, a spus preşedintele AUR în discursul susţinut la ICS, conform sursei citate.
Pe parcursul zilei, George Simion a avut întâlniri cu Liz Truss, fostul premier conservator al Marii Britanii, Sebastian Gorka, consilier de securitate al preşedintelui Donald Trump, precum şi cu Vivek Ramaswamy, candidat pentru nominalizarea din partea Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din SUA. Delegaţia AUR a încheiat cea de-a doua zi la CPAC prin participarea la Ronald Reagan Dinner.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.