Zeci de fani ai echipei CFR Cluj au fost prezenţi, vineri seară, la aeroportul din Cluj-Napoca, unde i-au aşteptat pe jucătorii lui Dan Petrescu, reveniţi de la Sevilla.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanii au scandat ”Suntem mândri de voi!” şi ”Nu vă vom lăsa la greu!”, dar şi numele lui Adrian Păun, autorul golului anulat în urma consultării VAR la partida cu FC Sevilla.

Formaţia CFR Cluj a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Europa, după ce a remizat cu FC Sevilla, scor 0-0, în manşa secundă a 16-imilor, pe stadionul Ramon Sanchez-Pizjuan. În tur, scorul a fost 1-1. CFR Cluj a avut un gol anulat spre final pentru henţ, după consultarea VAR.

În minutul 87, Păun a înscris un gol, dar reuşita sa a fost anulată pentru un henţ anterior la Traore, după consultarea VAR.

În minutul 89, tehnicianul Dan Petrescu a primit cartonaş galben pentru proteste.

Un minut mai târziu, de la CFR Cluj a fost eliminat Bordeianu, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Letonia, cu Andris Treimanis la centru, ajutat la cele două linii de Haralds Gudermanis şi Aleksejs Spasjonnikovs şi cu rezerva Aleksandrs Golubevs. Arbitri VAR au fost Stuart Attwell şi Lee Betts.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.