Antrenorul FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, s-a declarat mulţumit de rezultatul din meciul cu FC Voluntari, dar nu în totalitate de prestaţia jucătorilor săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci greu şi mă bucur că am reuşit să câştigăm cele trei puncte. Fericit nu sunt numai dacă mă manifest, sunt mulţumit pentru faptul că am luat cele trei puncte, dar am anumite reţineri vizavi de joc, însă sunt mulţumit. Trebuia să mai marcăm, dar din păcate am ratat. Se poate întâmpla la fotbal să mai primeşti şi goluri. (n.r. - că golul a fost un cadou) Aşa suntem noi, mai darnici. Terenul a fost în condiţii foarte bune, îi felicit pe organizatori! Creţu e bine, nu are nicio problemă medicală în momentul acesta, soluţii sunt pe postul lui. Nu pot să fiu supărat pe jucătorii mei, pot fi nemulţumit de randamentul lor, dar nu pot fi supărat, pentru că sunt jucătorii mei şi câteodată joacă bine şi câteodată nu foarte bine. L-am schimbat pe Olaru pentru că era la capătul puterilor şi a  fost nevoie să aduc ceva proaspăt acolo. (n.r. - despre faptul că Becali a spus că va rămâne pe viaţă la FCSB) Eu sunt pregătit să-mi fac meseria şi cât o da bunul Dumnezeu să fiu aici este... Se poate lucra cu domnul Becai, i s-a creat o aură de către cei din presă, că e imposibil de lucrat, dar să ştiţi că e total diferit faţă de cum îl percepeam eu pe dânsul înainte să-l cunosc şi acum îmi dau seama că se poate lucra foarte uşor. Eu consider că s-a schimbat foarte mult în bine", a declarat Vintilă, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

FCSB a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-1), echipa FC Voluntari, într-un meci restanţă din etapa a XVIII-a a Ligii I. FCSB a evoluat în superioritate numerică din minutul 44, când a fost eliminat Armaş.

În urma acestui rezultat, FCSB a urcat pe locul 2, cu 42 de puncte, la cinci puncte de liderul CFR Cluj. CSU Craiova şi Astra sunt pe locurile 3-4, cu câte 40 de puncte, urmate de Viitorul, 38 de puncte, şi de Gaz Metan Mediaş şi FC Botoşani, cu 36 de puncte fiecare.

Fără victorie pe teren propriu în acest sezon, FC Voluntari ocupă locul 14, ultimul, cu 11 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.