Antrenorul Bogdan Argeş Vintilă consideră că formaţia CFR Cluj a fost mai ambiţioasă decât echipa lui, FCSB, în derbiul de duminică. Totuşi, el crede că un 0-0 ar fi fost rezultatul echitabil

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ştiam că va fi un meci dificil, din păcate terenul nu ne-a pemis să jucăm ceea ce ne propusesem. Chiar şi aşa, în toată încrâncenarea asta a adversarului, cu minge lungă, cu presiune, cu agresivitate, noi am reuşit să punem mingea jos, să creăm anumite situaţii de poartă. Din păcate nu am reuşit să marcăm. Am reuşit să facem faţă acestui joc în forţă al CFR-ului şi o neglijenţă consider eu că a dus la acest gol primit. Meciul se îndepta către un 0-0, din punctul meu de vedere echitabil, ţinând cont de starea terenului şi de adversar. Dar ăsta e fotbalul şi de obicei câştiga echipa care e mai ambiţioasă. Nu ne facem probleme, au mai fost multe puncte diferenţă, mai sunt de jucat etape multe, noi ne vedem în continuare de treabă. (n.r. - despre Momcilovici) Pe Oaidă l-am trecut în stânga, am jucat cu trei pe fund pentru că ei veneau numai cu mingi lungi şi atunci am încercat să las jucători mai agresivi în teren, cum e Oaidă, pentru că Marko venea după o perioadă lungă fără meciuri. Sunt mulţumit de ceea cea a făcut el, dar am considerat că trebuie să schimb ceva la pauză. Nu cred eu că ăsta este motivul pentru care s-a pierdut astăzi. Planul meu cu Gnohere este planul meu şi nu trebuie să-l divulg. El face parte din această echipă şi în momentul în care consider ar fi util echipei atunci îl voi întroduce. Nu e nicio problemă că nu a făcut pregătirea cu echipa, se pregăteşte uşor, uşor, revine aproape de ceilalţi colegi ca pregătire. Am considerat că nu mai aveam ce face în ultimele minute în inferioritate numerică şi atunci l-am introdus. (n.r. - dacă e dezamăgit de jucătorii de atac) Nu sunt dezamăgit de ei şi învăţăm din fiecare joc. La ce joc a propus CFR-ul era singua modalitatea în care putem să jucăm", a declarat Vintilă, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, în care de la oaspeţi a fost eliminat Bogdan Planic.

Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 79, cu un şut din afara careului, după o lovitură liberă. Cu două minute mai devreme (’77), de la FCSB a fost eliminat Planici pentru o intervenţie dură la Deac, considerată a fi fost fcăută în postura de ultim apărător.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.