AS Roma a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2 (1-2), de Venezia, în etapa a XII-a a campionatului italian de fotbal Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa antrenată de Jose Mourinho a fost condusă din minutul 3, după golul lui Caldara, a întors scorul în finalul primei reprize, prin Şomorodov '43 şi Tammy Abraham '45+2, dar a trebuit să se recunoască învinsă în final, după ce Aramu '65 (p) şi Okereke '74 au readus Venezia în avantaj.

În urma acestui rezultat, Roma rămâne pe locul 5, cu 19 puncte, după Napoli, AC Milan, 31 de puncte fiecare, Inter 24 de puncte, şi Atalanta, 22 de puncte.

Venzia ocupă locul 14, cu 12 puncte.

Duminică, se mai joacă Sampdoria - Bologna şi Udinese Sassuolo (de la ora 16.00), Lazio - Salernitana şi Napoli - Verona (de la ora 19.00), ziua încheindu-se cu derbiul AC Milan - Inter Milano, de la ora 21.45.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.