Derbiul Ligii I, Dinamo - FCSB, are loc, duminică, pe Arena Naţională, partidă ce contează pentru etapa a XV-a a sezonului. La pauză, scorul a fost 1-1. Slavko Perovici de la Dinamo a fost lovit în faţă de Iulian Cristea de la FCSB, atacantul prăbuşindu-se pe teren, în minutul 44 al derbiului Ligii I. În minutul 63, partida a fost oprită pentru 10 minute de arbitrul Horaţiu Feşnic, pentru petarde şi alte obiecte aruncate pe teren, la scorul de 2-1 pentru Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Derbiul Dinamo - FCSB, oprit în minutul 63

UPDATEScorul este de 2-1 pentru "alb-roşii". Au marcat: Sin '37, V. Lazăr '62 / Tănase '45+9 (p).

UPDATE - 1-0, min. 37: Sin a marcat din lovitură liberă de la 22 de metri lateral dreapta. Mingea s-a dus la vinclu, pe colţul scurt al porţii apărate de Bălgrădean.

1-1, min. 45+9: Ioan Filip l-a luat în braţe pe Planici  în careu la un corner al FCSB, iar Feşnic a dictat lovitură de la 11 metri. Tănase a marcat din penalti, în minutul 45+9.

UPDATEMomente de panică pe Arena Naţională: Perovici s-a prăbuşit pe teren după ce a fost lovit în faţă de Cristea

Jucătorii celor două echipe au făcut semne disperate echipei medicale să intre pe teren. Două ambulanţe au ajuns foarte rapid la mijlocul terenul unde s-a produs accidentarea.

Cu sângele curgându-i din nas, sârbul a părăsit terenul conştient, pe targă, fiind transportat la spital. El a fost înocuit de Daniel Popa.

Arbitrul Feşnic i-a acordat iniţia cartonaşul galben lui Cristea, apoi a revenit asupra deciziei şi l-a eliminat.

Meicul a fost întreurpt aproximativ cinci minute. 

FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea

Dinamo conduce cu 1-0 rivala FCSB, în derbiul Ligii I, partidă ce contează pentru etapa a XXV-a a Ligii I. Sin a marcat în minutul 37.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Evoluează următoarele echipe:

Dinamo: Piscitelli - Kostrna, Puljici, R. Grigore, Sin - Mrzljak, I. Filip - R. Moldoveanu, Fabbrini, Sorescu - Perovici. Antrenor Dusan Uhrin;

FCSB: Bălgrădean - Creţu, I. Cristea, Planici, Soiledis - Olaru, L. Filip, Fl. Tănase - Moruţan, Man, Fl. Coman. Antrenor Bogdan Argeş Vintilă.

Arbitri: Horaţiu Feşnic – Mihai Marius Marica, Marius Badea – Ionuţ Coza;

Observatori: Augustus Constantin, Marian Ivan.

Campionul european de lupte greco-romane Alin Alexuc-Ciurariu a dat lovitura de începere a meciului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.